Sbohem lásko
Chvíle, chvilička utekla mi,
plakal bych lásko,
kapka, kapička stačila by lásky
vrať se, vrať se krásko, vrať se zpátky.
Jsme jak ta zvěř, zlý a zákeřní,
ale lásko věř
my nejsme zkažení
To vše píší pro tebe jen tak
Mám tě asi moc rád,
nechci být jen kamarád
chci s tebou i spát.
Tvé očička krásna jsou
říci se to nedá-
jsi nejkrásnější kočička,
co pořád něco hledá
Vše co píši pravda je
odvane vše listopad,
chtěl bych také-na chvíli jen
srdci, mozku dáti spát.
Přečteno 531x
Tipy 11
Poslední tipující: Martanka, NikitaNikaT., anatantal, Oči, Romana Šamanka Ladyloba, Lucie Teru
Komentáře (4)
Komentujících (4)