Jak dál?
Anotace: Ať uděláme cokoliv, vždycky bychom měli mít pocit, že to bylo správné..
Sto slov, sto soutěží, sto řečí, sto nevěřím..
že miluju, že stávkuju, že nezhřeším, že neřeším..
tak těžký, tak snadný, tak komplikovaný, tak zrádný..
je náš vztah..tak pomoz mi ho změnit nebo se ztrať navěky!
Komentáře (0)