Anotace: už tak dva roky... téměř vše o jednom člověku... někdy mě to děsí... někdy mě děsí on...
Můžu se na něco zeptat? Nejsi náhodou panenka, která snáší bolest absurdity víc než krvavé dotyky na těle? :)
...
Jóó, básně jsou pořád stejné, občas se zablyští nějaká ta unikátnost. Ale tohle je pro mě nějakým způsobem.. dost .. masakroidní.. :D TIP až do Hradce KráLOVE :)
04.01.2008 22:32:00 | Trapné děťátko
a este sem chteL napsat ze ty tvý básnicky sou takový az magicky dojemný.. proste je to poezyje.. je to tvý_ a je to krásný! piš urco dál a dál, a taky preju at se ti v zivote daří:)
03.01.2008 22:41:00 | china white
tyjo promin, dlouho sem taj uz nebyl, pac taky nemam nejlepší období:/ a skoro nepíšu, jen tedka samý blbý věci.. mno ale chci říct ze sem za tvý komentáře moc vděčnej:) ale jako fagt!- cloveka to potěší. jo toho pismaka neznám- mrknu se na to;)
03.01.2008 22:34:00 | china white