Trny pobité
Anotace: čím.....špatně se to zapomíná
Trny pobité
Trny do bušícího,
plačícího,
smutně tušícího,
že přestalo bít.
To druhé,
tmavě červené,
do něhož je to její zblázněné,
v jeho hrudníku stísněné
v propasti ztracené.
Možná nikdy neposkočí radostí,
šance zmařené
přešly v
charitu se zlostí.
Zchátralé a vrásčité,
slzami poseté,
trny pobité,
po bitvě růže něžná,
bílé lístky nasáknou krví.
Odmítnutí je přece
věc tak běžná.
Přečteno 398x
Tipy 8
Poslední tipující: jvacl, Dindane, Vlk v rouše, WhiteSkull, Morgaine, prostě Zuzana
Komentáře (2)
Komentujících (2)