Pěkné, milé upřímné, ale jen pokud to chceš věnovat někomu, kdo je ti blízký. Jako dílo, kterým se člověk chce prezentovat je to mizerné. Nehledě na ty dvě hrubky "usnul my v náručí,smutný a zesláblí"
-usnul mI v náručí,smutný a zesláblÝ.
06.01.2008 20:35:00 | colorka