Jeho láska
Ztrácí se ve tvých očích,
a miluje tvůj úsměv.
Kdykoliv věnuješ mu pohled
je rád, že je s tebou.
Je ztracen jak na moři tak v docích,
předvedl by milostný zpěv
a poslal milostný pohled,
kdyby měl jen odvahu pevnou.
Jsi vycházejícím sluncem,
jsi kouskem jeho blaženosti,
budoucnost s ním šťastným koncem,
v lásce spjati na věčnosti.
Přečteno 601x
Tipy 1
Poslední tipující: Iwetta
Komentáře (0)