Anotace: /nikdy jsem ti neřekla, že tě mám ráda a ani se nechystám, my o citech nemluvíme.../ jenomže mě už unavuje svěřovat se ,,anonymně"
podle me to nejhezci co sem od tebe cetla..(za zvuku piskani a podrazek odrazejicich se od chodniku)
03.01.2008 16:41:00 | jitro
Krásná jako ta písnička,a to je co dělat, dohonit Led Zeppelin :)
02.01.2008 19:32:00 | .K.r.i.s.t.y.
--beze slov--
Komentáře mi nikdy moc nešly:) Jen jedno slůvko a vykřičník pro Tebe mám : K R Á S N Á !
02.01.2008 19:24:00 | Barunka=o)