Lidi se bohužel mění...proto se nám zdá "zastaralé" nebo už rovnou "mrtvé" to, co vidíme ve starých filmech...taky je mám rád. :-)
04.01.2008 13:20:00 | Chancer
Troška něhy nikdy neuškodí. Také jsem si vzpoměla na útržky černobílých filmů, které jsem viděla, na galantnost, která je u mladých kluků vzácná...
03.01.2008 17:10:00 | Rikitan
Ach jo...proč chlapi, který milujou...jsou jen ve filmu...nebo na Literu...
02.01.2008 18:36:00 | Veru