Čarodějka
Lásko, lásko, budeme si hrát
dobře víš, já umim čarovat /jednou mě budeš proklínat/
Lásko, lásko, budem spolu spát
pak cítit budu, že mě máš snad rád /je čas milovat/
Lásko, lásko, budeme se bát
strastí, dosti, bylo akorát /už tolikrát/
Lásko, lásko, budu napořád
jen pro tebe/a tobě/ místo slunce hřát
Přečteno 528x
Tipy 22
Poslední tipující: Mácha, Martin Šimeček, Churry, Bíša, Vlk v rouše, zzlatý, excited, Erion Fate, Walentine, vodnař, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)