přes rány.../nechat se b"y"čovat dál.../
Anotace: ...friend/s/ 4ever....for my darling/s/...
přes rány
nechat se byčovat dál
.
.
protože každej
mi už něco vzal
/nebo dal/
...
protože mam vás
vy mě
a my zase nás
.
obtočíme
vás kolem
naivních iluzí
jdu dál a už
nechci bajt ta
co se zas opilá probouzí
_______
morálka klesá
tak jistě jako my
a na hlavu nám
neustále padaj další problémy
.
.
něco praskne
a všechno ztratí
se zase zpátky pryč
.
prosím,do hlavy
o železobetonovou tyč
.
____
posbírejte někdo tu trosku
a odplavte zpátky do svinstva alkoholu
padáme spolu zase dolů...
ty si se mnou
..vždycky
společně zvedáme
ty ubohý nicky
.
.
já tebe
ty mě
když vyhlíží
všechno tak hnusně temně
...
..
.
Přečteno 334x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Winnacott, B.a.r.b.a.r, Katka Z, Adrianne Nesser, kucky, už ne pernikova princezna, Naracca
Komentáře (5)
Komentujících (5)