Otevři oči
Anotace: Malinečko inspirovaná jednou písničkou...
Plamínky svící se tiše míhají
já vidím v nich křehký obraz
mám strach že v páru se promění
a rozplyne se tak Tvá tvář
Vítr štípe na tvářích
a třpyt sněhu mě objímá
vzpomínám na stisk Tvých paží
a říkám si, jak je zima nádherná
Otevři oči, otevři oči
a podívej se na mě
Otevři oči
Já Tě mám ráda...
Zadumaně sedím na studeném zápraží
a dívám se nahoru na nebe
myslím tu na dotyk Tvých rtů na mých
a nevnímám chlad kolem sebe
Těším se až příště se uvidíme
a hudba kolem bude hrát
za ruce se uchopíme
a spolu zas budem tancovat
Tak pak
Otevři oči, otevři oči
a podívej se na mě
Otevři oči
a uvidíš
jak Tě mám ráda...
Přečteno 372x
Tipy 10
Poslední tipující: STIMPRE, WhiteSkull, Psavec, její alter ego, Lota, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)