muži, v nich cosi srabského, když dostanou Tvou duši a Ty začneš jim povídat, co cítíš, dostanou strach za závazku a je to. Klasika. Jen jeden takový není:-), ten můj :-)
04.01.2008 07:29:00 | simsa
obrovskou, ...v tvé básni je jako motýl uprostřed hustého slaného deště.
03.01.2008 10:19:00 | Lady Carmila