Tvé oči
Do tvých očí se rád dívám,
z nich v těle zvláštní pocit mám.
Ponořuji se do nich stále,
a neptám se, smím-li dále.
Pluji jimi hlouběji a hlouběji,
v čiré bláznovské naději.
Nořím se do nich zas a znovu,
neodolám jim, jako šelma lovu.
Jsou hluboké jako studánky,
čiré a něžné jako hedvábné volánky.
Přečteno 789x
Tipy 5
Poslední tipující: darmar~2, Lylča, Erion Fate, Lady Carmila, Dračičák
Komentáře (2)
Komentujících (2)