Soud
Stíny se sešly k večerní hostině,
k večerní poradě před tvojím soudem,
ty pluješ na vodě a je ti příjemně,
za okamžik sjedeš svým proudem,
žít tady a nebo tam,
netušíš nic a vzhlížíš ke hvězdám,
co je to za stíny hlava se točí
ve víru zůstali i tvoje oči,
praskají bublinky tiše si šumí
na břeh mě vynesly jen tvoje vlny
jsem tady a nebo tam
dám průchod svým představám,
jsem tam a nebo tady,
to ďábel předhodil mi tvoje vnady...
Komentáře (0)