Anotace: Upsat se ďáblu chtěla jsem, procházet život s kompasem a mapou plnou černých teček, pak prožít s ním ráj na zemi a najít u něj zázemí, abych nemusela brečet.
anotace se mi (musim rict uprimne) se mi zalibila jak cele dilko samotne... no a jeste takovy detajl (ale to uz jsem ja takova), nevim jestli bych prirovnavala "dabla" k vile =)
07.02.2008 19:36:00 | kukaska
Máš hezkou anotaci, ještě hezčí verše, ale ošklivé téma.
To si bohužel nevybíráme samy...
03.01.2008 18:40:00 | Dračičák