Samotná
Anotace: Momentálně si tak připadám...
Víš, opravdu jsem o tebe stála,
když slzy po večerech
mi hladily tváře!
Zoufale jsem plakala
do polštáře...
Potřebovala jsem od tebe
naději,kterou jsi mi nedal
a bez odpovědí si mě nechal!
...SAMOTNOU...
Přečteno 419x
Tipy 4
Poslední tipující: barking bitch, Úsměv sedmnáctky, blue
Komentáře (3)
Komentujících (3)