Polibek něžný ...
Anotace: Také to tak cítíte? :)
Polibek, něžný jak kvítek z růže...
působí závrať, všechno zlé zmůže!
Zakláním hlavu, zavírám oči,
cítím Tvůj dech, ....hlava se točí...
Dotek Tvých rtů, tak krásně sladký,
jsem v krásném snu... už nechci zpátky!
Přečteno 447x
Tipy 8
Poslední tipující: el viento, ni.va, Kozoroh 1, bobi bobie, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)