Je t'aime
Stříbrná kytička na okně září,
Na něj ji nakreslil mocný děd mráz,
Občas jsou vidět odlesky tváří,
Tiše a pomalu běží si čas.
Hodinek tikání proniká tichem,
V uších mám na světě nejhezčí písničku,
Srdce mé radostně plní se citem,
Vždy když jen pomyslím na moji myšičku.
Za tenhle cit, co srdci mém mám,
Za tebe samotnou s úsměvem na tváři,
„Je t’aime“ ti odpověď dám,
Vždy když tvá hvězda z oblohy zazáří.
To je vzkaz pro tebe, má krásná hvězdičko,
Co umíš prozářit, mé noční nebe
Jasná a jasnější, než za dne sluníčko,
Nejdražší Leničko, miluji tebe.
Komentáře (1)
Komentujících (1)