polibek života
Anotace: jen pro ten pocit
polibek za polibkem
ztráta za ztrátou
život provází
kde je láska dvou,
co si spolu zahrajou na ztráty a nálezy
jednou..
život je tvořen pocity
které jsou a odejdou
do prázdna
polibek za polibkem
láska za láskou
kdo dokáže milovat
je blázen snad
jsi hráčem života
a mě připadá snadné tě mít
v srdci uchovat
vzpomínku co snem se mi zdá
bolest cítím..je skutečná
Přečteno 385x
Tipy 4
Poslední tipující: Bean, Pišák, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)