touha sálá z těchto řádků
oslavujme svátek svátků..
lásku..její moc a sílu..
(přikládejme ruku k dílu .o)
17.01.2008 23:32:00 | Bean
kráné beep...já se asi opakuju...ale tvoje ještě jednou...mě dostává..tyhle počty hýbají s mou myslí...
04.01.2008 23:47:00 | Lady Carmila
Mno, momentálně bych to viděla
ne jako mozaiku vzpomínkovou,
ale jako plán, co všechno letos udělat!!
(a k tomu třeba ještě...prostřít duhou??)
;o))
04.01.2008 07:43:00 | Cecilka