Ach, milá Lorraine, tytyty!
Zase nás napínáš?
Jsem jak ty kšandy napjatý...
Kdy další díl sem dáš?
Je sympatická, božínku,
milá šelmička Tvá!
/Na křehkou srnčí pečínku
má chuť teď MLSNOST má!/
Já držím palce, aby ji
lovec nedostih' snad,
ať raději sní mužské sny
o tom, že zas má rád!
A šelmička ať skutečně
si něco uloví,
co chutnat bude výtečně
a bříško nakrmí!
Čekám na další osudy
hrdinky rozmilé,
kéž šťastnější teď přijdou dny,
ať šťastně přežije
nástrahy, které život jí
do cesty přináší,
kéž zhojí všechny rány své
a krásné mívá sny...
Kdysi jsem četl krásnou knihu Tuláček, tuším od Tomečka. Bylo to o malém lišáčkovi, který se musel sám probíjet životem, aby přežil. Měl jsem to moc rád a teď při čtení Tvého dílka je to vzrušení úplně stejné!;o)))
Piš, piš, zajímáš mne! V době, kdy se city nějak ze života vytrácí, je to nádherná změna...
INU = říkám robotům a pak raději polknu, co jsem měl na jazyku. Vždyť "Tajemství NUDIT je říci vše!" I tak jsem se už až dost literárně realizoval!
04.01.2008 17:01:00 | Kozoroh 1
koukám z hubou dokořán..
jak za šelmou je lovec hnán
jakpak tohle dopadne
poetická Lorraine?
04.01.2008 14:52:00 | Bean