Stíny
Zavři zvolna smutné oči
nedýchej
smyj svou skrytou bolest
a utíkej
nad svůj rámec chápání
světel klidných nocí
zklamání
jen úlevu už nikdy nečekej
je příliš pozdě
na tvou marnou snahu
změnit děj
tvého nitra smutné srdce
mámení
blízkost sebe
když okolo běží
nekonečné trápení..
Přečteno 359x
Tipy 28
Poslední tipující: Mileninka, Martinecka23, Milásek, forget-me-not, Lylča, Pišák, ni.va, spare, Lorraine, Vladimír P., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)