Anotace: Scházíš mi miláčku, je to tak zvláštní viď, měla jsem všechno, náhle zas nemám klid. Scházíš mi miláčku, tolik moc chci Tě mít, přijď prosím ke mně už a navleč jehle niť.
Je to hezká báseň.. Patří asi někomu koho moc miluješ co... Já to znám je to zvláštní pocit... Musíš stále myslet jen na něj a všechen tvůj život je spojený jen sním...Drž se! Pokud to jde tak se k němu vrať, ale pokud to nejde, tak ho musíš vypustit ze svého srdce, aby tam měl místo někdo jinný...Přeji hodně štěstí, lásky....spokojenosti...
05.01.2008 17:56:00 | klara07
Je fajn, že zase píšeš, mně to teda vždycky moc pomáhá, když je mi smutno. Přeji Ti všechno nejlepší v novém roce a hlavně ať ti už příjde ta TVÁ láska!!!
04.01.2008 19:33:00 | ona