Piš verše plné něžných citů,
celičké srdce do nich dej,
vždyť proto snad ten liter je tu,
tak Lásku druhým rozdávej!
;oQ
29.05.2008 14:52:00 | Kozoroh 1
Ať daří se ti chytit nit,
pro pár řádek - nebo popsat list,
v těch verších co jsou pro "Tebe",
ať přečte ten co podívá se na nebe,
tam slova která mají hřát,
"mám tě ráda, mám tě rád"
Ahojky Bobi
08.01.2008 06:18:00 | bobi bobie