Nevíš...
Anotace: Nevíš...a je to dobře.
Ty nevíš, že Tě miluji
a nejspíš dobře je to.
Já chtěla bych tu s Tebou být
přes zimu i léto.
Chtěla bych být stále s Tebou
a držet se Tě za ruku,
však vím, že to prostě nejde
a pes nedělá ku-ku-ku.
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: Erion Fate, Pišák, excited
Komentáře (0)