Proč?
Anotace: jednoducá otázka bez odpovědi.
Proč se tohle musí dít.
Proč jsem musel z cesty sejít.
Teď se jen lituji.
Své svědomí zpytuji.
Už není ničeho pro co bych žil.
Neboť jsem svoji lásku ztratil.
Litování nabývá na síle.
Ve zpytování se zvyšuje má píle.
Ale to už mí moji lásku nevrátí.
To že jsem cestu ztratil už nezvvrátí.
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: E.
Komentáře (1)
Komentujících (1)