Stýskání
Stýskání
bílým ránem
nikdo nic neříká
zhasíná plamen
kouzelná
jsi tak kouzelná
dětská
a nevinná
léčíš mne pohledem
pláčeš
tu do ticha
pláčeš
s nadhledem
úzkostí
nedýchám
být ve tvém objetí
blahem se rozplývám
spím
navěky v tobě
já vím
stýská se nám
Přečteno 744x
Tipy 27
Poslední tipující: Martinecka23, Severka, Milásek, Cassandra, Bíša, spare, Lylča, grázlík, excited, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)