věř citům, kdyžtak se zklameš, ale no a co? život je příliš krátkej a za ty hezký chvilky to stojí.
12.01.2008 13:46:00 | kryndy
věř citům, kdyžtak se zklameš, ale no a co? život je příliš krátkej a za ty hezký chvilky to stojí.
12.01.2008 13:46:00 | kryndy
Rozum často varuje, mnohdy také stávkuje, co však je nám do rozumu, chcem lásku ne litr rumu. Na opojení nám stačí, když nás mnohdy boty tlačí, když nám někdo ruku drží nebo venku děšt nám mlží:-)
07.01.2008 21:04:00 | grázlík
chtít všechno nebo nic?... Někdy člověku stačí trochu, aby se toho (jeho) nezbavil už nikdy...
05.01.2008 11:49:00 | excited