Bez tebe
Anotace: Bez tebe... Co se to děje?
Bez TEBE….
Bez tebe jsem jako duše bez tváře
Nic nevidím a nikoho nevnímám
Bez tebe jsem dopis bez adresy
Bloudím a bloudím. Jsem navždy ztracena
Bez tebe já vadnu
Jsem růže s uťatými kořeny
Bez tebe brázdím po svém moři
Jsem zoufalá jako Bludný Holanďan
Bez tebe praskám na slunci
Jsem jen mýdlová bublina
Jsem jako sněhová vločka
A taju na rukou cizích lidí
A to jen proto, že tu nejsi
Chápeš to, Epoušku můj?
Komentáře (0)