Beznaděj je jen slabší sestra Naděje. Sice se na sebe snaží upoutat pozornost krutým způsobem, ale nad laskavou a krásnou nadějí nikdy nezvítězí na dlouho... :-)
03.05.2008 09:59:00 | Varda
Naděje je pořád, ale jen pro těch 90 procent vyvolených, ten zbytek je pasé. Ale pořád lepší úspěšnost než u přijímaček na práva :o)
05.01.2008 14:40:00 | Zahir