Nešťastně zamilovaná
Anotace: Báseň o neopětované lásce.
Ležím na posteli a knížka přede mnou,
Písmenka utíkají,
Myslí snad na jinou?
Štětec v ruce,
plátno přede mnou,
hloubám tiše,
je s jinou?
Tužka a papír přede mnou,
Básně mizí,
Miluje jinou?
Skrčená,schoulená pod oknem,
Nemyslím na to,co bude další den,
Dýchám a vzlykám,
Slzy tečou,
Vnímám lásku,
Kterou řeči neunesou.
Přečteno 494x
Tipy 9
Poslední tipující: Robin Marnolli, poeta, ilona, Makoušek, Marfuša, *Norlein*, Isobel
Komentáře (1)
Komentujících (1)