Usínání
Anotace: 29.12.2007 jsem šel spát v pět ráno a než jsem usl, tak jsem musel napsat tuto básničku. Enjoy it :)
Dnes v pět ráno, když jsem usínal. Viděl jsem tě vedle sebe, mohl jsem tě líbat a hladit. :)
Byly to jen představy......to snad nemůže nikomu vadit :(
Byl jsem oslněn tvou nezmírající krásou........snad to, bylo tou mojí spásou.
Nepřestával jsem pozorovat, jak krásně spíš :) Byl to snad, po tobě chtíč ???
Hned jsem věděl, že jsi krásná a nevinná, že jsi pro mě ta pravá a jedinná :)
Pak nezbylo mi nic než zoufat a stále dokola jen doufat,
že mé přání se někdy vyplní a já jednou budu moci ležet vedle ní :)
Komentáře (0)