věříme..
za svou láskou letíme
na očích jsou klapky rudé..
jen nám jedno co kdy bude..
žijem pro ty vzácné chvilky
které dělají z nás snílky..
17.01.2008 23:28:00 | Bean
Věř, že led věky neroztává!!
Věř, že je zlato cenností!!
Věř, že myšlenka sílu dává!!
Věř ve sny... a věř v radosti!!
(i v pohádky...a v hlouposti)
:o)
07.01.2008 20:20:00 | Cecilka
Stará pravda v plné kráse
sliby jsou prý chyby.
Ale uvnitř ozývá se
přece jen - co kdyby.
... a vždycky taky nejsou :o)
07.01.2008 17:52:00 | Šerpík 1