Nač žít
Anotace: o holce ktera má zlomene srdce.
Někdy si připadám jak anděl,
Který tebe v rukách měl,
A jen tebe miloval,
Ale ty ses nad ním nesmiloval.
Nemáš mě rád,
Snad možná někdy,snad.
Moje láska je u tebe navždy uchována,
Jen ji otevři je to brána.
Ale tys mi křídla ulomil,
A srdce se mi tím zlomil.
A já slyším už jen tvůj hlas,
Představuji si jak rád mě máš.
RF:Jen si protrpěla,
Na jednoho kluka upjala.
To se nemělo stát,
Ted se můžeš jen bát.
Krev ti utíká z těla,
Kéž bys,kéž bys rozumu víc měla,
Tak jsi to přece chtěla.
........................................................
Už cítím jen chlad,
Ty mě nemáš rád.
Na co žít?
Když tě nemůžu mít.
Nemá to cenu žít,
budu už jen z koberce krev svoji pít.
Loučím se a řekněte mu,
Že jsem chovala lásku jen k němu.
RF:Jen si protrpěla,
Na jednoho kluka upjala.
To se nemělo stát,
Ted se můžeš jen bát.
Krev ti utíká z těla,
Kéž bys,kéž bys rozumu víc měla,
Tak jsi to přece chtěla.
Přečteno 404x
Tipy 2
Poslední tipující: Norlein
Komentáře (1)
Komentujících (1)