Škoda lásky
Anotace: Takový návod-skládanka- osudu a vlastně všeho...
Kapka ke kapce,
zrníčko k zrníčku,
slovo ke slovu,
máme tu básničku.
Hrst víry a špetku k tomu
ještě litr naděje.
Je-li osud, a věř tomu,
Tak se zase usměje.
Trochu zdraví, možná štěstí,
A pramínek poznání.
Je docela škoda lásky,
Když ji nikdo neshání.
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: Marfuša, Lota
Komentáře (2)
Komentujících (2)