Milovat
Anotace: Nic není víc než skutečná čistá a bezelstná láska...Milujme
Sbírka:
Chci milovat
Milovat je mi tak blízké...
přesto najít tu pravou a jedinou.
Milovat je tak lidské...
prochází láska vůbec mnou?
Cítit tak dar lásky,
cítit všechny její vášně.
Ten krásný pocit uvnitř v srdci,
kdy nic nedává smysl kolem.
Poznat všechny druhy lásky,
už nejen psát milostné básně.
Ale pocítit i její krásy...přeci,
stát se jí a jejím plodem.
Co víc bych si měl přát,
než za hlavu ostatní hodit,
a vedle mé lásky se ráno probudit.
Přečteno 580x
Tipy 8
Poslední tipující: Lucije, Vlk v rouše, NikitaNikaT., Lylča
Komentáře (2)
Komentujících (2)