Anotace: .
Zapadlé štěstí
*krůpěje snad
tiché poblouznění
*sladké roztoužení
skrytá vášeň
*rozjaření
probuzení
*zaklapl zámek
slova co slyšíš za sebou
*něha rukou před tebou
zvláštně zní
*laská a pálí
s noblesou
*...
nelítej
*spoutám ti křídla
už nelítej
*ty neposedná
své sny nikomu
*snad ani mně
neříkej
*rozum dej stranou
pospěš do příběhu bez dechu
*hlavu zamotanou
odemkni srdce
*daruj mi klíč
polož do mechu
*svou hrdost v krabičce od sirek
odříkej modlitbu nevšední
*beze slov jí nechej plout
koukni se do nebe
*uvidíš nás
dřív než se rozední
*ubíhá čas
utíká ti už
*na značky nehledí
utíká
*křídla se tetelí
tvá vteřina poslední
*zlehka se vznáší
usměj se na sebe
*v očích mých se zrcadlíš
zastav ji
*sen bláhový
nebo ti uletí..
06.01.2008 11:08:00 | forget-me-not