Anotace: "jsi důvod k odpovědi, proč jít ke zpovědi... a lhát a kát se přitom nadvakrát..."
Tvé básně se mi líbí, dobře začínají a ještě lépe končí ... skvělé básenka, myšlenková, lehoučká, dobře se četla, taková reálná a s jistým citem.
25.02.2008 21:17:00 | NikitaNikaT.
chtěla bych říci nějaké dobré ucházející slovo, jenž by mluvilo za to, jak na mně báseň zapůsobila...
Však bohužel, omlouvám se, nemůžu to slovo v mém zmateném mozku najít.
06.01.2008 12:53:00 | BlackTangerine
Skvělá myšlenka, ta tvá volná disciplína. Celé se mi to vážně líbí. Moc.
06.01.2008 12:28:00 | prostě Zuzana
... a každým pórem těla sát vůně z poddveří?
06.01.2008 11:26:00 | Trdlo