Padala láska
Padaly kapky,
padaly slzy,
padala láska.
Ve chvíli kdy jedno srdce to druhé laská,
půlnoc již odbyla svítá brzy,
padaj kapky...
A pořád.
Úplněk už byl,
slunce rozsvítil,
a pak zhasnul,
kabátek zapnul
/bál se smát zemi,
té hnusné, pyšné a pošetilé/
Ovšem, vysmál se lásce,
však v nadsázce,
vybrečel se, pro nebe,
záviděl, a srdce ho zebe
Láska je chtíč po lásce...
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Elizabeth-Lili
Komentáře (0)