Anotace: .
neuvěřitelně přirozené vyjádření(jako ve všech Tvých básních)..moc moc se mi líbí..
08.01.2008 08:41:00 | Mileninka
za okny temnoty dávno už nejsou
hvězdy ti září nad hlavou
svou touhu snad vytrousils v jejím srdci
ale její touha stala se tvou
tajemství...
poznání snad
spánek je úkrytem
svíčka pochodní
v bludišti její duše
mapou tvého království
sám jsi v něm ztracený
bez její pomoci
bez její dlaně topíš se v nemoci
srdce ti dala
dala ti víru
složila k nohám
veškerou sílu...
bolest, strach
naděje, vyznání
společné jméno zní jako poznání
ať třeba nechápou
okolo stojící
zvědavě s klepy v šepotu rojící
nejste tu pro ně
nejste tu pro bolest
stojíte marně
opřeni o pelest
kdo chce se otáčí
už ti to nevadí
do očí hledíš jí
v tichosti rouhání...
06.01.2008 11:40:00 | forget-me-not