Sen
Anotace: Nevím co ten sen znamená...ale nic hezkého znamenat nebude
Noc co noc,
zdá se mi o tobě podivný sen.
Nevím co znamená, nevím jak si ho mám vysvětlit,
snář mi nepomáhá, nemůžu ho pochopit.
Kéž bych věděla jak s ním mám naložit,
kéž bys mi mohl jakkoli poradit.
Ale kdepak,
ty radši utečeš ani se neohlédneš.
Snad je ti takto líp a snad klid máš,
když na mě nevzpomínáš.
Možná bych měla přestat snít,
lepší už bude konečně žít.
Přečteno 370x
Tipy 7
Poslední tipující: Agniezka, Mirusek, kubicek123, Pišák, STIMPRE
Komentáře (4)
Komentujících (4)