Anotace: Tato báseň má velice zajímavou formu. Respektive ji má dost neurčitou. To je poprvé co jsem něco takového udělal :)
nevím čím je to jedinečné... tak či onak... chtělo by to víc rozepsat... je to jen slabý náznak... myšlenka dobrá...
07.01.2008 00:29:00 | uaaa