tyto otázky jsem si před pár lety pokládala také..:( odpověď jsem do dnes nedostala...:(
30.12.2008 13:27:00 | Agniezka
Ach ta věčná "proč". Je dobré se ptát, ještě lepší, když se dočkáme odpovědí.
08.01.2008 20:05:00 | prostě já
..nic nového pod sluncem. chápu, že se potřebuješ vypsat, nejsem si ale jistá, jestli je tohle nejlepší místo, protože pokud bych se měla pozastavovat nad kvalitou díla musím říct, že je to prostě nuda. A možná by bylo lepší příště bez těch smajlíků.
06.01.2008 17:43:00 | před zkroucením