Jo, nejlepší je, když citíš, jak Tě kluk miluje a pak, když už se zdá být vše, jak si představuješ, řekne Ti, že není připravený na dlouhý vztah, ....
Roboti hlásí, že pak ubívá SIL
07.01.2008 12:48:00 | NikitaNikaT.
V určitých věcech asi chlapi zůstanou navždy malejma klukama. Jak jsem jednou někde četl, rozdíl mezi klukem a mužem je pouze v hodnotě jeho hraček.
Což doufám, že není pravda.
07.01.2008 12:06:00 | Dračičák