Anotace: Život je jako koloběh .. Někdy se sny splní, ale až když už o ně nestojíš.
Ano, supr báseň, plná upřímnosti a sebejistoty, myslím, že každý musí vědět sám, co chce a jak se věci mají. Neříkám, že občas si člověk nezaslouží druhou šanci, ale záleží na každém, sama jsem prožila vlastně to stejné ... bylo to těžké.
07.01.2008 12:46:00 | NikitaNikaT.
mít možnost udělit ultratip tak ho dostaneš
takhle "pravou" básničku jsem tady už dlouho nečetl
každej se schovává za nic neříkající bláboly...
je to super
07.01.2008 01:43:00 | blue