Změna je život...
Anotace: aneb zamilovala jsem se do Zrzka...;)
Přímé pohledy do očí mých
a krásné náhodné řeči,
těším se až budu ve dlaních Tvých,
já zamilovala jsem se přeci.
...
Přání moje se do týdne splnilo,
my měli jsme první rande,
o takové chvíli se mi ani nesnilo.
A už to jinak nejde.
Žádného jiného řešení není,
než-li spolu trávit čas,
teď se můj život nadobro změní,
spolu si užijem života krás.
Miluju Tě
Přečteno 428x
Tipy 14
Poslední tipující: Pythonissa__, pejrak, embryo v hlave, kucky, LisSe, Monsignore, Bíša, Adrianne Nesser
Komentáře (3)
Komentujících (3)