Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Vyznání lásky

S Tebou, je svět krásnější,
hvězdy jsou blížší a nebe modřejší.
S Tebou, mi stále v uších hudba zní.
Láská Tvá, je pro mne první i poslední.
S Tebou, svou krásu a kouzlo má
i obyčejná kopřiva.

Ať na nás padne zloba ,či nebe.
Ať slunce pálí ,či mráz zebe,
Ať zuří bouře ,či vítr bude vát.
Společná láska nás bude hřát

Bez Tebe, by slunce tolik nehřálo
Bez Tebe, by srdce moje plakalo
Bez Tebe, bych byla v světě ztracená
Bez Tebe, bych byla pouhá ozvěna

Až jednou promění se den
až bude jeden dlouhý sen
až budu Tobě vzpomínkou
tak rudé růže natrhej
na černý mramor mi je dej.
Autor Solledat, 06.01.2008
Přečteno 918x
Tipy 4
Poslední tipující: little.big.sorrow, vodnař
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

lásku mu dej
s mramorem nespěchej

07.01.2008 12:05:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí