Vhodná chvíle
Anotace: Často přemýšlím, kdy je správná chvíle někomu vyznat lásku... možná bych to měl udělat hned, než bude pozdě :-) věřím, že to brzy přijde :-) opravdu brzy!
Kolikrát se člověk nadechne,
aby pochopil proč vlastně dýchá?
Kolikrát „miluji tě“ zaslechne
než každé ráno svítá?
Kde hledat odpověď a jak?
Nikam nechvátej však dobře slyš,
nadechuj volně jen tak,
pěkně z hluboka jako když sníš.
Abychom si rozuměli užíváme slova,
ale stejně nechápeme vše.
Utváříme věty znova a znova,
odstavce sklízíme jako žně.
Tato úroda se nám ukládá v mysli,
jako když čeká v sýpkách obilí.
Čas obojí časem ujídá a to mě tísní,
ztracená myšlenka totiž někdy zabolí.
Proto vždy je vhodná chvíle,
kdy vyznat svou lásku.
Nejsem žádný snílek
tohle je jen odpověď na naší otázku.
Přečteno 374x
Tipy 9
Poslední tipující: NikitaNikaT., Smailin, WhiteSkull, emi-lee, Mileninka, Monsignore
Komentáře (1)
Komentujících (1)