Anotace: Tak asi takhle mě okouzlila jedna moc milá, hodná a krásná slečna :-) už jsem v tom až po uši :-D
Docela jednoduché vyznání, ale má fakt hloubku a ten svůj cit a kouzlo. Slečna byla jistě ráda, pokud jsi jí to dal přečíst, či sem chodí a přečetla si to sama. Jinak bych chtěla za tuto báseň vlastně poděkovat, boť jsem si na jedno takové vyznání vzpomněla, které jsem nedávno dostala. ... sice ne jako báseň takovou, ale byla to příjemná SMS.
08.01.2008 22:54:00 | NikitaNikaT.