Dvojí cítění
S pocitem královským
pláču jako poddaný
na vrcholu mi svou vizitku
podává Pád
s díky odmítám
jen se usměje
Kdo z nás ví víc?
Duše ovázaná kolem krku
hledá si cestu k přehradě
nebo si nezadá
s majestátností vzducholodě
jen se usměji
někdy vím víc
Pohrávám si se stupnicí pocitů
malé zemětřesení
vychýlilo ručičku k slzám
posbírám rozházenou mysl
v kajícném celku
miluji hlouběji
nemusím vědět víc
Přečteno 571x
Tipy 27
Poslední tipující: G.P., cevert, Lota, Marcella, JardaCH, chalcedon, ona, prostějanek, Žqáry, HarryHH, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)